Testere X ile Geri Dönüyor

Testere X ile Geri Dönüyor

Testere X filmi, Jigsaw'un dönüşünü müjdeleyerek hikayesini "Testere" ile "Testere 2" filmleri arasına yerleştiriyor. Yani film sizi geçmişe tüm olayların başladığı ve yankı bıraktığı döneme götürecek.

20 Ekim 2023'te sinemalarda olması beklenen serinin 10. filmi bu sefer farklı bir teknikle geri dönüyor.

İlk defa 2004 yılında büyük yankı uyandıran "Testere" filmiyle tanıdığımız Jigsaw karakteri, "Testere 3"ün sonunda hayatını kaybetmişti. Tobin Bell tarafından canlandırılan John Kramer karakteri, yani Jigsaw, "Testere X" adlı yapımda tekrar sahneye çıkacak ve hikaye, ünlü karakteri ilk iki "Testere" filmi arasındaki zaman diliminde yeniden hayata döndürecek.

John Kramer'ın ilk filmde ileri derecede kanser hastası olarak tasvir edildiği, ancak umut verici tedavi merkezine gittiğinde dolandırıldığını öğrendikten sonra kendine özgü yöntemlerle intikam arayışını konu alan "Testere X", 20 Ekim 2023'te ülkemizdeki sinema tutkunlarıyla buluşacak.

Tobin Bell'in yanı sıra, Shawnee Smith'in de Amanda Young karakterine geri döndüğü bu yapımda, ayrıca Synnøve Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca, Octavio Hinojosa gibi birbirinden yetenekli isimler de rol alıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda daha önce "Testere 6" ve "Testere 3D" filmlerini yönetmiş olan Kevin Greutert bulunuyor.