Tereddüt Çizgisi Dünya'ya Açılıyor

Tereddüt Çizgisi Dünya'ya Açılıyor

Gerilim-drama filmi "Tereddüt Çizgisi"nin dünya genelindeki dağıtım hakları, yazar ve yönetmen Selman Nacar tarafından Magnolia Pictures International'a satıldı. Bu anlaşma kapsamında film, Amerika Birleşik Devletleri dahil olmak üzere tüm dünyada Magnolia Pictures International tarafından dağıtılacak.

Film, Tülin Özen'in canlandırdığı suç avukatı Canan'ın hikayesini ele alıyor. Canan, geceleri adliye binası ile annesinin hastane odası arasında geçen bir yaşam sürmektedir. Annesi, bir hakim ve bir cinayet şüphelisinin yaşamlarını etkileyecek bir dizi olayın içine çekildiğinde, Canan müvekkilinin savunmasını lehine döndürecek ya da ailesini koruyacak bir seçim yapmak zorunda kalır.

İlk uzun metrajlı filmi "İki Şafak Arasında" ile dikkat çeken Nacar, hukuk fakültesi yıllarından beri suç, adalet ve ahlak konularına olan derin ilgisini koruduğunu ve ikinci filmiyle bu temaları daha ayrıntılı bir şekilde ele almak istediğini belirtti.

Magnolia'nın uluslararası satış başkanı Lorna Lee Torres ve uluslararası satış direktörü Austin Kennedy, "Tereddüt Çizgisi"ni Venedik Film Festivali'nde tanıtacaklar.